• CMS websites
  • drukwerk & signing
  • social strategie

Veluwse TrailRun

De Veluwse TrailRun is dé trailrun van de Veluwe. De afstanden van de Veluwse TrailRun zijn 8km, 16km en 25km en gaan door het Spreulder- en Sprielderbos op de Veluwe, over de Ermelosche Heide, langs het Romeins Marskamp en de tientallen grafheuvels van duizenden jaren oud. Voor dit mooie evenement verzorgt Pencilpoint alle social media kanalen en vormgeving.

Vormgeving

Pencilpoint verzorgt alle vormgeving voor de Veluwse TrailRun. Van flyers tot posters en van t-shirts tot banners. Wij maken het allemaal. Bij dit sportevenement verzorgen wij ook de vormgeving van bijvoorbeeld het finishklokbord, verwijzingspijlen en podiumdoeken.

Social media

Pencilpoint verzorgt naast de vormgeving ook alle social media voor de Veluwse TrailRun. Naast organische posts op Facebook en Instagram bedenken en realiseren we ook campagnes voor het evenement. Deze hebben ontzettend goed gedraaid en hebben gezorgd voor een betere kaartverkoop.

Website

De Veluwse TrailRun wilde een spetterende website waarbij de aandacht gaat naar beleving, gebruiksvriendelijkheid en kaartverkoop. Op de website wordt veel gebruik gemaakt van sfeerbeelden, foto’s en iconen. Via de website kunnen tickets voor het event worden aangeschaft. 

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Ook geïnteresseerd in een nieuw logo of in een restyle van de huisstijl? Bekijk een aantal voorbeelden in de showcase of maak direct een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. U bent bij Pencilpoint aan het juiste adres voor uw project!

MEER PROJECTEN