hero-2

Maak impact met buitenreclame

2024_75 Blog impact buitenreclame Web
08 oktober 2024

Je kunt in het hedendaagse digitale tijdperk nog steeds impact maken met buitenreclame. Het biedt namelijk unieke mogelijkheden om je merk te versterken en nieuwe doelgroepen aan te spreken. Hoe kun je een blijvende indruk maken met buitenreclame en daarmee je zichtbaarheid vergroten? In deze blog bespreken we hoe je een blijvende indruk kunt achterlaten met buitenreclame. Je hebt immers maar één kans om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten.

De locatie voor je buitenreclame is cruciaal voor het succes

De sleutel tot succes met buitenreclame, is naast een passend ontwerp, de locatie. Doe onderzoek naar je doelgroep en bepaal aan de hand daarvan waar je zichtbaar wilt zijn. Plaats je reclame op een strategische locatie, zoals een drukke straat, openbare plekken, winkelcentra of sportfaciliteiten.

Bedenk wat voor soort buitenreclame je gaat gebruiken

Er zijn verschillende soorten buitenreclame. Zo kun je gebruikmaken van gevelreclame, spandoeken, digitale buitenreclame, stoepborden en billboards. Afhankelijk van de locatie en het doel kun je kiezen voor een passende buitenreclame.

Ben je opzoek naar buitenreclame, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen en kunnen daarnaast ook een passend ontwerp aanleveren. Wij ontzorgen jou.

Iets te vieren?

Ook bij Pencilpoint maken we gebruik van signing rondom ons pand. Ter ere van het 25-jarig jubileum hebben wij onlangs de banieren aan laten passen met ons feestlogo. De vlaggen wapperen aan ons pand, waardoor voorbijgangers meteen de feeststemming oppikken en zich bewust worden van het speciale jubileum. 

Een opvallend ontwerp

Je kunt een fantastische locatie hebben, toch valt of staat het met het ontwerp. Trek de aandacht, houdt deze vast en maak impact. Het ontwerp moet eenvoudig, duidelijk, maar toch visueel aantrekkelijk zijn. Houd rekening met de huisstijl en kies voor pakkende slogans en hoogwaardige afbeeldingen. Je moet rekening houden met de afstand waarop mensen het zullen bekijken. 

Vergeet de Call-to-Action niet

Een duidelijke call-to-action is belangrijk om mensen aan te moedigen actie te ondernemen na het zien van je advertentie. Geef het publiek een reden om je website te bezoeken of contact met je op te nemen. Gebruik een duidelijke, korte call-to-action om het publiek aan te sporen om ook daadwerkelijk iets te doen met de informatie. Heb je hulp nodig bij het bedenken van de teksten, het ontwerp en de uitvoering ervan? Neem contact met ons op. 

Hoe start ik nu met buitenreclame?

Wil je starten met buitenreclame maar weet je niet hoe je dit op moet pakken, of ben je gewoonweg te druk met ondernemen? Wij nemen het werk graag uit handen en zetten een complete strategie op en ontzorgen jou volledig. Wij kunnen je helpen bij het ontwerp en de volledige uitvoering. Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.