Eenvoudig afbeeldingen, teksten of pagina’s op je website aanpassen? Dat doe je via het contentmanagementsysteem van je website. Als je ons een website laat maken, kun je kiezen uit 3 verschillende contentmanagementsystemen: Ziber, Pencilblocks en WordPress. Ze zijn allemaal zeer gebruiksvriendelijk. Wij adviseren je graag over welk cms past bij jouw wensen.

Wij kunnen je website volledig turn-key opleveren, compleet met de juiste afbeeldingen en pakkende SEO-teksten. Geen zin om daarna zelf in een cms te werken? Het onderhouden en uitbreiden van je website kun je ook aan ons overlaten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Pencilblocks is geschikt voor als je opzoek bent naar een visueel aantrekkelijke en zeer snelle website
Wil je alle technische voordelen van een WordPress-website met daarbij een volledig custom design? Kies dan voor Pencilplus; het unieke CMS dat Pencilpoint zelf ontwikkelde. Volledig responsive, met handige plug-ins en eenvoudig te realiseren landingspagina’s.
Het cms van Ziber is eenvoudig in gebruik. Pencilpoint ontwerpt en bouwt Webbly, Sitehand en SenseView. Ziber-sites zijn eenvoudig uit te breiden en binnen de vastgestelde lay-outs is beperkt custom design mogelijk.

 

CMS vergelijkingstabel

Bekijk hier onze vergelijkingstabel