• brochures & flyers

VERSALERT

versAlert is een dynamische en vooruitstrevende versgroothandel die levert aan versspecialisten in bijna heel Nederland. Zij hebben alles in huis om slagerijen, traiteurs, groentespeciaalzaken, cateraars en horecagelegenheden te voorzien van hun uitgebreide vers-assortiment.

Samenwerking

Pencilpoint en versAlert werken al ruim 5 jaar samen en we maken samen ontzettend mooie projecten. versAlert geeft twee keer per jaar een brochure uit met het assortiment en tevens organiseren zij twee keer per jaar een beurs waar alle leveranciers staan om hun producten te promoten. Pencilpoint maakt de brochures voor deze beurs. We lichten even uit wat we dit najaar hebben gemaakt.

Brochure

Pencilpoint mocht voor versAlert een brochure te maken met alle producten daarin verwerkt die versAlert voor het einde van het jaar aan de leveranciers willen laten zien. Omdat zij deze brochure ook per post moesten kunnen versturen, zijn we uitgegaan van een standaard formaat, namelijk A4. De brochure is in totaal 48 pagina’s groot geworden en maakt gebruik van prachtige beelden en natuurlijke achtergronden. De brochure bestaat in totaal uit 10 hoofdstukken met daarin weer rubrieken per product. Het binnenwerk van de brochure is gedrukt op 140 grams offset, en de cover is gedrukt op 300 grams offset. 

Kleuren en fonts

 

Website

Ook heeft Pencilpoint de website van versAlert ontworpen en gebouwd.

 

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Vraag naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen.
U bent bij Pencilpoint aan het juiste adres voor uw project!

MEER PROJECTEN