• brochures & flyers

VERSALERT

versAlert is een dynamische en vooruitstrevende versgroothandel die levert aan versspecialisten in bijna heel Nederland. Zij hebben alles in huis om slagerijen, traiteurs, groentespeciaalzaken, cateraars en horecagelegenheden te voorzien van hun uitgebreide vers-assortiment.

Samenwerking

Pencilpoint en versAlert werken al ruim 5 jaar samen en we maken samen ontzettend mooie projecten. versAlert geeft twee keer per jaar een brochure uit met het assortiment en tevens organiseren zij twee keer per jaar een beurs waar alle leveranciers staan om hun producten te promoten. Pencilpoint maakt deze brochures en ook de uitnodigingen voor de beurs. We lichten even uit wat we afgelopen najaar hebben gemaakt.

Brochure

Pencilpoint mocht voor versAlert een brochure te maken met alle producten daarin verwerkt die versAlert voor het einde van het jaar aan de leveranciers willen laten zien. Omdat zij deze brochure ook per post moesten kunnen versturen, zijn we uitgegaan van een standaard formaat, namelijk A4. De brochure is in totaal 52 pagina’s groot geworden en maakt gebruik van prachtige beelden en natuurlijke achtergronden. De brochure bestaat in totaal uit 11 hoofdstukken met daarin weer rubrieken per product. Het binnenwerk van de brochure is gedrukt op 140 grams offset, en de cover is gedrukt op 300 grams offset. 

Uitnodiging

Ook mocht Pencilpoint de uitnodiging voor de Najaarsbeurs voor versAlert verzorgen die afgelopen oktober plaats vond. Op deze beurs komen elk jaar alle leveranciers en klanten van versAlert samen om nieuwe producten te proeven en in te kopen. De uitnodiging voor deze beurs is ontworpen in dezelfde stijl als de brochure en is gedrukt op 400 grams houtvrij mat mc.

Kleuren en fonts

 

Website

Ook heeft Pencilpoint de website van versAlert ontworpen en gebouwd.

 

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Vraag naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen.
U bent bij Pencilpoint aan het juiste adres voor uw project!

MEER PROJECTEN