• logo & huisstijl

Logo-ontwerp

Een logo is meer dan alleen een beeldmerk. Het is het verlengde van je organisatie, straalt uit waar je voor staat en zorgt voor herkenning bij je doelgroep. Pencilpoint heeft ruime ervaring met het bedenken en ontwerpen van logo’s. Achter ieder logo schuilt een verhaal. Daarom verdiepen onze vormgevers zich eerst in jouw bedrijf en verrassen we je daarna met een creatief en strategisch logo.

Logo-ontwikkeling Veluwse TrailRun

De Veluwse TrailRun is een hardloopevenement in een historisch wonderlijk Veluws natuurgebied. Over de heide, door het Spreulder- en Sprielderbos, langs en door het Romeins Marskamp met de start en finish bij de Schaapskooi van Ermelo. De drie verschillende routes zijn voor ruim 90 procent offroad. Voor deze trailrun ontwikkelden wij onder meer een logo. Bekijk voor meer informatie onze showcase over de Veluwse TrailRun.

Logo-ontwikkeling Borken am See

Voor een nieuw camping complex in het Duitse Stadje Borken, heeft Pencilpoint een logo ontwikkeld. De camping grenst aan bosrijk gebied en een groot meer. Het buitengevoel en de natuur moesten in het logo terugkomen. Na de ontwikkeling van het logo voor de camping is er voor het aangrenzende klimbos ook een logo ontwikkeld in dezelfde stijl. Door het gebruik van felle en frisse kleuren, geeft het een vrolijke en gezellige uitstraling. Echt het gevoel van een familiecamping. Door middel van toegevoegde iconen worden de diverse activiteiten op en rondom de camping weergegeven. Bekijk voor meer informatie onze showcase over Borken am See.

Logo-ontwikkeling Spreekrecht

Voor een startende ondernemer in mediation ontwikkelde Pencilpoint het logo en de huisstijl. Het beeldmerk is een symbolische weergave van de twee partijen die in gesprek gaan in het bijzijn van een mediator. De personen bestaan uit een doorlopende lijn, die de verbinding en verwevenheid van de partijen representeren. Na een mediationgesprek ontstaat progressie, wat wordt weergegeven door de stijgende lijn. Dit alles wordt ondersteund door het rustige kleurverloop.

          

Jubileumlogo

Viert jouw bedrijf een jubileum? Laat door ons een speciaal jubileumlogo ontwikkelen. We breiden dan een bestaand logo uit en maken er iets nieuws van, zonder het originele beeldmerk compleet te veranderen.

 

 

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Vraag naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak om jouw wensen in kaart te brengen.
Voor jouw project ben je bij Pencilpoint aan het juiste adres!

MEER PROJECTEN