• brochures & flyers
  • sponsoring

KUVO-BROCHURE

KUVO realiseert het kunst- en cultuurprogramma voor 10.000 kinderen en jongeren in Woerden, Harmelen, Kamerik en Linschoten. Hierdoor maken kinderen kennis met podiumkunsten, erfgoed, beeldende kunst, poëzie en muziek. Pencilpoint sponsort KUVO door het maken van de communicatie-uitingen.

Vormgeving

KUVO wilde graag een speelse en strakke uitstraling. Door het gebruik van felle kleuren en bovenstaande lettertypen, hebben we dit gerealiseerd. De brochure bevat veel beeld om de activiteiten die ze organiseren goed weer te geven. Verder is er ter informatie een infographic en activiteitenagenda aan de brochure toegevoegd. 

Brochure

De brochure bevat informatie over de activiteiten die ze organiseren voor kinderen in Woerden. Deze brochure werd in een oplage van 22.000 exemplaren verspreid bij de Woerdense Courant. De brochure is op A5 formaat ontworpen en bestaat uit 16 pagina’s. In de brochure zijn allemaal prachtige beelden geplaatst van de activiteiten die KUVO organiseert.

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Ook geïnteresseerd in een nieuw logo of in een restyle van de huisstijl? Bekijk een aantal voorbeelden in de showcase of maak direct een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken.

MEER PROJECTEN