• brochures & flyers
  • drukwerk teksten
  • illustraties & infographics

#kenniskracht

Een groot deel van de werknemers in de sector bloembollengroothandel is ouder dan 50 jaar. Om te zorgen dat de kennis van deze werknemers niet verdwijnt als zij met pensioen gaan, heeft Colland Arbeidsmarkt met sociale partners het project #kenniskracht opgezet. Pencilpoint verzorgde de look en feel van de verschillende uitingen: een online dashboard, infographic, puzzelboekje als give away en presentatieborden.

Dashboard #kenniskracht

Om werkgevers en werknemers op een aantrekkelijke manier te informeren over duurzame inzetbaarheid, hebben wij een online dashboard ontwikkeld. Ieder kwartaal zoomt het dashboard in op een thema. Het dashboard is ontwikkeld in het CMS Pencilplus. Uniek is de pop-up die verschijnt als je de website opent. Hierin staat de intro voor het actuele thema. 

Infographic #kenniskracht

Om werkgevers en werknemers duidelijk inzicht te geven in de arbeidsmarkt, ontwikkelde Pencilpoint een infographic. Alle illustraties en iconen zijn in de lijn van #kenniskracht opgesteld en vormen zo een eenduidig en herkenbaar beeld. De iconen komen ook terug op het dashboard en in de presentatieborden. 

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Vraag naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen.
U bent bij Pencilpoint aan het juiste adres voor uw project!

MEER PROJECTEN