Gustocamp website

  Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte bungalowtenten en mobilhomes op topcampings in Oostenrijk en Italië.

  Een dynamische website waarbij de aandacht gaat naar sfeer, beleving en een optimale gebruiksvriendelijkheid. Zorgen dat de vakantiegangers op een sfeervolle vakantieboekingssite komen en makkelijk door het boekingsproces worden geleid. Dat was de vraag van reisorganisatie Gustocamp.

  Voor

  Na

  Doordat het verouderde design vrij druk was viel het vakantie-aanbod weg tussen de blokken informatie. Ook de tool om de beschikbaarheid te controleren van vakanties was minder prominent aanwezig. Het huidige webdesign is compleet vernieuwd en werkt met een innovatief en dynamisch boekingssysteem

  Het nieuwe boekingssysteem speelt in op het zoekgedrag van de doelgroep. Het complexe systeem maakt een koppeling met alle onderdelen waarop vakanties worden geselecteerd. Denk aan data, accommodatie, locatie, aantal personen, vakantieduur. Via het systeem kan direct gecontroleerd worden of de locatie en accommodatie beschikbaar is.

  MOUSE-OVER

  ICONEN

  De nieuwe website maakt meer gebruik van sfeerbeelden, foto’s en iconen. Het design straalt rust uit en brengt de vakantiebeleving via het beeldscherm bij de mensen thuis. De combinatie van het design en het dynamische systeem tilt de gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau.

   

  Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

  Vraag naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen.
  U bent bij Pencilpoint aan het juiste adres voor uw project!

  MEER PROJECTEN