Je bent op zoek naar een creatief reclamebureau dat bij jou in de buurt is gevestigd. Een all-round bureau met vormgevers die naar je luisteren, met je meedenken en je gericht adviseren. Dan ben je bij Pencilpoint aan het juiste adres.

Bij Pencilpoint werken creatieve vormgevers en tekstschrijvers met een no-nonsens mentaliteit. We houden van korte, directe lijnen. We luisteren goed naar je wensen, maar geven ook onderbouwd advies en komen zo met verrassende ontwerpen of voorstellen.

Full-service vormgevingsbureau

Pencilpoint is een full-service vormgevingsbureau. Wij verzorgen voor zzp’ers, mkb-bedrijven en multinationals creatieve grafisch ontwerpen, websites, social media, advertenties, brochures, flyers, drukwerk, buitenreclame, autobelettering, signing et cetera. Neem eens een kijkje in onze showcase voor inspirerende voorbeelden of bekijk een overzicht van onze opdrachtgevers.

Werkgebied Het Groene Hart en omgeving

Pencilpoint heeft jarenlang ervaring met design, tekst, websites en social media. We werken voor uiteenlopende bedrijven en organisaties in Woerden, maar ook daarbuiten. Door onze centrale ligging zijn wij bij uitstek bereikbaar voor bedrijven en ondernemers in Utrecht, Leidsche-Rijn, Montfoort, Breukelen, Harmelen, Bodegraven, Gouda, Rotterdam en alle plaatsen in het Groene Hart. We heten je graag welkom in ons prachtige pand aan de rand van het centrum van Woerden. Er is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein en we zitten op loopafstand van het station.

Kiezen voor Pencilpoint

Kiezen voor Pencilpoint is kiezen voor:

  • creatieve vormgeving die bij je past
  • een veelzijdig team van vormgevers, tekstschrijvers en content creators
  • no-nonse en korte, directe lijnen
  • een full-service bureau centraal in de regio van Utrecht
  • het laten verzorgen van je social media
  • duidelijke afspraken en heldere tarieven
  • gebruik kunnen maken van jarenlange ervaring

Vraag nu vrijblijvend informatie aan:

Ik geef toestemming dat Pencilpoint mijn gegevens verwerkt.