Kies voor een product met een zeer hoge attentiewaarde: PixioCard

Of het nu is omdat je jouw klanten wil uitnodigen voor die leuke beurs die je organiseert, of je wil een duidelijke instructievideo meesturen met jouw producten, of je wil graag uw grootste klanten bedanken middels een persoonlijke video, met de PixioCard weet je zeker dat je de aandacht trekt!

De ultieme video-in-print beleving!

PixioCard is een volledig in jouw (huis)stijl bedrukte kaart met een geïntegreerde videoboodschap. Deze wordt automatisch afgespeeld zodra de kaart wordt geopend. PixioCard combineert zo het beste van twee werelden: dichter bij een echt gesprek met jouw klant of prospect kom je niet!

Originele videokaart met uw eigen videoboodschap

'Videokaart'? 'Smart card'? 'VIP'-card? De PixioCard is het allemaal, maar eigenlijk is de PixioCard nergens mee te vergelijken. Met de PixioCard geeft je letterlijk en figuurlijk jouw visitekaartje af. 

De PixioCard is uniek dankzij de ongekend hoge attentiewaarde. En bijzonder vanwege de eindeloze toepassingsmogelijkheden: van originele (en gepersonaliseerde) uitnodigingen voor bijvoorbeeld een beurs of een originele uitnodiging voor een receptie tot direct mailings en presentaties.

Pencilpoint is officieel dealer van PixioCard

Voor een passende PixioCard ben je bij Pencilpoint aan het juiste adres. Eén van onze vormgevers kan voor jou een verrassend grafisch ontwerp voor de PixioCard verzorgen. Tevens werken wij samen met een uitstekende regisseur die jouw boodschap duidelijk en creatief kan weergeven. Daarnaast hebben wij korte lijnen met de productie waardoor kunnen wij een snelle levering verzorgen.
Bij Pencilpoint is de gehele productie op 1 adres!

Tarieven en mogelijkheden

De PixioCard is een veelzijdig product met zeer veel mogelijkheden. Naast de vele afmetingen en uitvoeringen zijn de gewenste vormgeving, content, oplage en levertijd van belang. (Bijna) alles kan! Wij overleggen graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

Bijzonder hoge attentiewaarde

Geen enkel medium trekt zoveel aandacht bij de ontvanger als de PixioCard. Nog even enkele voordelen:

  • Vormgeving volledig in uw (huis)stijl
  • De PixioCard wordt volledig full colour geprint in uw eigen ontwerp. De kaart is afgewerkt met een luxe matte of glanzende finish. Zelfs gepersonaliseerde opdruk is mogelijk!
  • Zeer breed inzetbaar
  • Ook ideaal voor bijvoorbeeld een persoonlijke (kerst)groet, 'levende' visitekaartjes voor uw accountmanagers en het onder de aandacht brengen van productintroducties en (werk)instructies

Vraag nu vrijblijvend informatie aan:

Ik geef toestemming dat Pencilpoint mijn gegevens verwerkt.