• brochures & flyers
  • Facebook

DUO market research

 Van website tot brochure en social media. Voor DUO Market Research en DUO Onderwijsonderzoek & Advies verzorgen wij het complete pakket van online en offline media. DUO is een full service marktonderzoeksbureau dat verschillende onderzoeken verzorgd, van een medewerkersonderzoek tot gemeenteonderzoek. 

Website

Het design van de website voor DUO Market Research is bedacht en ontworpen door Pencilpoint. Focus in de website ligt op mens en beeld, wat een open sfeer uitstraalt. Het kleurgebruik is afgestemd op het logo van DUO, waarbij blauw de basiskleur is. 

Brochure

Op basis van de nieuwe website zijn de brochures vernieuwd. De brochures vormen een verlengde van het webdesign. Dit zorgt voor extra herkenning bij de doelgroep. Tekst, beeld en boodschap vormen samen één geheel. 

DUO Onderwijs onderzoek

Speciaal voor het onderwijs wordt door DUO onderzoek uitgevoerd onder de naam DUO Onderwijsonderzoek & Advies. Diverse elementen in de huisstijl zijn vergelijkbaar met DUO Market Research. Deze elementen vormen een rode draad in de huisstijl. De basiskleur in de huisstijl is groen. 

Brochures

Voor ieder type onderzoek hebben wij een brochure ontwikkeld waarin speelse elementen worden afgewisseld met informatie. Het speelse effect komt terug in het kleurgebruik. Er is gekozen voor vier opvallende kleuren die door de brochure afwisselend worden gebruikt. Door verschillende doelgroepen in de brochures te belichten, docent en student, wordt een breed publiek aangesproken. 

Drieluik docentscan

Speciaal voor het docentscan onderzoek hebben wij een drieluik brochure ontwikkeld die een helder beeld geeft van dit type onderzoek. Het design is afgestemd op de huisstijl van DUO. Voor het kleurgebruik is gekozen voor de basiskleur groen.

Facebook

Social media is inmiddels niet meer weg te denken in een marketingstrategie. Voor DUO Onderwijsonderzoek & Advies en DUO Market Research hebben wij de social media kanalen opgericht en uitgebouwd. Facebook is een ideaal platform om de online zichtbaarheid te vergroten en in te spelen op actualiteit. 


 

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Vraag naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen.
U bent bij Pencilpoint aan het juiste adres voor uw project!

 

Meer projecten