Zoek jij een goed bureau in Breukelen om jouw website
en sociale media voor je bij te houden?

Als ondernemer wil je graag meer met je social media, maar hoe begin je? En, waar haal je de tijd vandaan om alles bij te houden?!

 

Social media

Pencilpoint neemt dit werk graag uit handen. We zetten je Facebook-bedrijfspagina, zakelijke LinkedIn-pagina, Instagram- of YouTube-account op, optimaliseren je kanalen en houden je social media uiteraard voor je bij. We plaatsen aansprekende berichten en zetten gerichte campagnes op.

 

 

Content contract 

Alle content-werkzaamheden verrichten wij op basis van eenvoudige content contracten. We spreken een aantal uur per maand af waarin wij je social media en/of je website bijhouden. De content specialisten bespreken je wensen en doelstellingen en komen met een passende strategie. We maken een content plan en content kalender, creëren we pakkende teksten in combinatie met aansprekende beelden. We plaatsen de content en bespreken de resultaten met je. 

Videocontent en blogs 

Natuurlijk kennen wij ook de kracht van video. Wil je een bedrijfsfilm of vlog laten maken of wil je een videoheader op je website of op je Facebookpagina? Ook dan ben je bij Pencilpoint aan het juiste adres. Maak een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast houden wij je website actueel door er regelmatig een nieuwsbericht of blog op te plaatsen. Dit koppelen we uiteraard weer met je social mediakanalen zodat jouw nieuws en activiteiten optimaal zichtbaar zijn.

Werkgebied Breukelen en omgeving

Onze centrale ligging maakt ons bij uitstek de juiste partner voor ondernemers in onder meer Utrecht, Leidsche-Rijn, Montfoort, Breukelen, Harmelen, Bodegraven, Gouda, Rotterdam en alle plaatsen in het Groene Hart.

Wil je weten hoe wij je social media voor jou kunnen laten werken? Kom langs in ons prachtige kantoor aan de rand van het centrum van Woerden. Op loopafstand van het station. Uiteraard hebben wij ook voldoende parkeerplek op ons eigen terrein. 

Wacht niet langer en neem contact op: zo werkt je social media voor jou terwijl jij doorgaat met ondernemen! 

Vraag nu vrijblijvend informatie aan:

Ik geef toestemming dat Pencilpoint mijn gegevens verwerkt.