Zoek jij een goed bureau om jou te helpen met de voorbereidingen op de feestdagen?

De feestdagen zijn al druk genoeg, zorg ervoor dat je goed bent voorbereid. Begin op tijd met het aanvragen van drukwerk én social media ondersteuning tijdens de feestdagen!

 

Relatiegeschenken

Voor Kerst relatiegeschenken ben je bij ons aan het goede adres. Wil je je relaties een luxe kerstgeschenk geven? Goede flessen wijn in een classy wijnverpakking maken een uitstekend kerst relatiegeschenk. Op zoek naar een praktische kerst relatiegeschenken? Dan is een feestelijke bureauonderlegger of kerstkalender het perfecte kerstgeschenk. Laat je logo op elke pagina drukken en je wordt het hele jaar door niet meer vergeten. Pak uit met Pencilpoint.

Drukwerk

De feestdagen: pak dit seizoen extra uit. Pak je klanten in met het beste drukwerk om Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw onvergetelijk te maken. Trakteer je relaties, gasten en klanten op dat echte decembergevoel. Maar dat niet alleen, het is ook hét perfecte moment om je relaties te onderhouden. Het versturen van kerstkaarten is goed voor de klantenbinding. Het zorgt ervoor dat relaties aan je denken, en je personeel zich gewaardeerd voelt. Laat kerstkaarten drukken met jouw eigen ontwerp. 

Social media

Tijdens de feestdagen ben je al druk genoeg. Social media is erg tijdrovend, Pencilpoint neemt dit werk graag uit handen. We zetten je Facebook-bedrijfspagina, zakelijke LinkedIn-pagina, Instagram- of YouTube-account op, optimaliseren je kanalen en houden je social media uiteraard voor je bij. We plaatsen aansprekende berichten en zetten gerichte campagnes op.

Werkgebied Utrecht en omgeving

Onze centrale ligging maakt ons bij uitstek de juiste partner voor ondernemers in onder meer Utrecht, Leidsche-Rijn, Montfoort, Breukelen, Harmelen, Bodegraven, Gouda, Rotterdam en alle plaatsen in het Groene Hart.

Wil je weten hoe wij je social media voor jou kunnen laten werken? Kom langs in ons prachtige kantoor aan de rand van het centrum van Woerden. Op loopafstand van het station. Uiteraard hebben wij ook voldoende parkeerplek op ons eigen terrein. 

Wacht niet langer en neem contact op: zo werkt je social media voor jou terwijl jij doorgaat met ondernemen! 

Vraag nu vrijblijvend informatie aan:

Ik geef toestemming dat Pencilpoint mijn gegevens verwerkt.